Monday, November 2, 2009

Gaun Hanis Arissa


Dah berbulan rasanya tak update blog. Sibuk...tak sangat. Tapi ada saja benda yang nak dijahit. Masa bulan ramadhan ari tu, sempat gak jahit baju gaun Arissa di samping menjahit baju tempahan yang lain. Niat di hati untuk raya. Since my lil princess tu blum boleh jalan, baik buat gaun untuk dia. Kalau baju kurung..leceh skit pergerakkannya nanti. Nampak dia macam selesa dengan gaun tu :)

4 comments:

Pengurusan said...

Cantik gaun tu.. kat maner buat label baju tu?

-Farha-

Asmaliza said...

aik! nampak label ka? Label buat sendiri je..

Farha said...

Sulam ke? tahan mesin basuh tak? saya tgh cari label sulam ni.. kalau boleh bg saya pic yg lebih jelas.. nak tengok. :)

Asmaliza said...

heheh..sebenarnya label ni tak nampak sangat tulisannya. Saya guna mesin sulam. Blok design suruh orang buat sebab tak de software. Tahan basuh mesin. Tapi ni jenis sulam biasa la..bukan jenis label baju macam yang dekat blog kak zila (Coretan anak seni).Cuba tengok blog tu. Nanti saya snap gambar. Tapi tak tahu la jelas ke tak sebab guna henpon je. :)