Wednesday, February 11, 2009

sulam logo

Baru-baru ni my husband ada buat sulaman logo kat baju dia.. Maybe dia tengok cantik kot..terus dia offer kat kawan2 dia. Heheh..ramai jugak yang oder. Ini kira keja partime dia la..rezeki..Alhamdulillah.. Sekarang ni Janome tu tengah bekerja keras untuk siapkan oder. Semoga murah rezeki asbenku..amin.

emm..nak letak label apa ek post ni? Label 'bisnesku' le kot.. heheh..bisnesmu, bisnesku jua :) duitmu, duitku jua....:)

5 comments:

DiahRothman said...

Salam, good start dan teruskan usaha ini. Semoga berjaya!

Asmaliza said...

Tq Kak Diah. Saya tunggu ye email kak diah..

DiahRothman said...

Camne dengan design tu dah cuba ke?

rush said...

salam... ni akak yg saya designkan logo MTD hari tu kan... amacam bisnes..banyak tempahan?

Asmaliza said...

Ya rush..akak le ni. :) Tempahan..alhamdulillah..